Projecció del documental “Transformar educant”

Aquest dissabte 1 d’abril a lartir de les 18h. projectarem al Casal Popular Joan Mallofré, amb la col3laboració de l’Esplai Zig-Zag del Vendrell, el documental “Tranformar educant”  la història d’esplais catalans.

Què és fer esplai avui en dia? Ho descobrim amb l’experiència de les protagonistes, representants de 3 sectors i moments històrics diferents d’Esplais Catalans. Amb elles anem de campaments, ens colem a les assemblees i organitzarem activitats; i tirem enrere en el temps per revisar els records de les més veteranes. Transformar educant explora el paper de l’esplai com a eina de transformació social vinculada al barri, a les famílies, a la comunitat… El documental recull els valors identitaris d’Esplais Catalans: el voluntariat, la participació, la laïcitat, l’educació en el lleure… Un retrat del present amb una mirada al passat, tot plantejant els reptes de futur.

Tal i com planteja Esplais catalans a la seva web: “Així, lluny de fer un retrat de la nostra federació i el seu funcionament, volem anar més enllà i donar imatges a tots aquests valors que encarna el lleure associatiu laic a Catalunya. El resultat serà un documental amb un format que barreja l’observació de la realitat i les entrevistes a les protagonistes, així com l’ús d’arxiu històric i recent, d’uns 30 minuts de durada.” 

Podeu llegir més informació del documental a: http://www.esplac.cat/coneix-les-protagonistes-del-documental-transformar-educant/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s