Primer cap de setmana d’activitats! I no ens aturem!

Durant aquest passat cap de setmana, el Casal Popular Joan Mallofré va estrenar la seva programació de primavera, i ho va fer amb dos actes ben diferents: un taller per a fer sabons casolans el divendres, dinamitzat per l’Alba Guiluz, i la projecció durant la tarda del dissabte del documental “Transformar educant: la història dels Esplais Catalans”, un acte que vam realitzar amb la col·laboració de la federació d’Esplais Catalans (Esplac) i de l’Esplai Zig-Zag del Vendrell.

Al llarg de l’activitat del divendres, les persones inscrites van tenir l’oportunitat d’aprendre a fer sabó de manera natural i artesanal, una activitat que intenta treballar l’autosuficiència, la creativitat i un model de vida més sostenible i respectuós amb el medi ambient. Els i les participants van elaborar el seu propi sabó, de diverses aromes, formes, colors i decoració.

Taller_sabons_naturals_Alba_GuiluzTaller_Sabons_Naturals_Alba_Guiluz

El dissabte vàrem poder comptar amb la participació de l’Esplai Zig Zag del Vendrell, concretament del grup de Grans de l’entitat, format per infants que fa molts anys que van a l’Esplai, així com altres que s’han incorporat recentment, però que ja comencen a entendre i sentir tot el que significa formar part d’un esplai. Per altra banda, també ens van acompanyar les antigues i actuals monitores de l’entitat.

Després de la projecció, en la qual s’explicava la història de tres esplais de diferents punts geogràfics del territori, des del punt de vista de tots els agents implicats en el desenvolupament de l’activitat dels esplais: infants, famílies, monitors i exmonitors. En finalitzar la projecció, es van comentar de manera conjunta els principals elements que havien sorgit en el documental, intercanviant opinions, experiències, comparant el funcionament dels diversos esplais, etc.

esplai_1

Hem començat molt bé aquest mes d’abril, però tenim moltes més activitats programades.

Aquest dilluns ha començat un curs de Dansa Oriental, i el pròxim dissabte a la tarda, ens espera una marató d’Star Wars (Ep. IV, V i VI) per tots aquells aficionats de la saga, i per a totes aquelles persones que vulguin descobrir aquesta magnífica obra cinematogràfica, que mescla l’entreteniment amb interessants reflexions filosòfiques i polítiques.

Per a contactar amb nosaltres, ho podeu fer a través del nostre correu electrònic: casalpopularjoanmallofre@gmail.com

També ens podeu trobar a Facebook, Twitter i Instagram.

març_abril

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s